Złóż zamówienie do godziny 12:00, a wyślemy jeszcze dziś!
Amyris
Amyris

Olejek amyris

29,56 zł
Brutto
Amyris balsamifera Pochodzenie: Haiti Olejek otrzymywany poprzez destylację z parą wodną drewna
Dostępny
pojemność :
Złóż zamówienie w ciągu 03h 33m 03s A Twoją przesyłkę nadamy w dniu dzisiejszym

Ocena :  

Add to Wishlist
Dostępny

Działanie: przeciwzapalne.

Skład INCI: Amyris Balsamifera (Amyris) Oil

Szczegółowe referencje

Powiązane produkty

Do góry
Menu
Zamknij
Koszyk
Zamknij
Wróć
Konto
Zamknij