Złóż zamówienie do godziny 12:00, a wyślemy jeszcze dziś!

Olejek goździk

25,73 zł
Brutto
Eugenia caryophyllus Pochodzenie: Indonezja Olejek otrzymywany poprzez destylację z parą wodną pąków kwiatowych
Dostępny
pojemność :

Ocena :  

Add to Wishlist
Dostępny

Działanie: pobudzające, immunologiczne, antyseptyczne, przeciwbólowe, łagodny afrodyzjak.

Skład INCI: Euginia Caryophyllus (Clove) Bud Oil

Szczegółowe referencje

Powiązane produkty

Do góry
Menu
Zamknij
Koszyk
Zamknij
Wróć
Konto
Zamknij